iulie 12, 2017

Pe două roți

La cerere și cu o programare făcută cu cel puțin o săptămână în avans, Arad Free Tours vă poate oferi un tur ghidat al orașului, gratuit, pe biciclete. Dat fiind faptul că energia se consumă mai greu pedalând decât pășind pe străzile orașului, traseele destinate tururilor pe două roți sunt mai lungi și cuprind mai multe obiective turistice.

Acest tur „acoperă” puncte precum Catedrala Ortodoxă Nouă, Parcul Pădurice, Piața Luther și Biserica Roșie, Strada Cloșca, palatele Neumann și Szantay, Statuia lui Nepomuk, Parcul Reconcilierii, Piața Mare, Biserica Sârbească, Hanul Boul Roșu, Casa cu Lacăt, Piața Avram Iancu, Podul Decebal, Antrepozitele de pe Unirii, Palatul Hermann, Parcul fostei Prefecturi și Parcul Eminescu.

Cu o lungime de aproximativ cinci kilometri, turul este gratuit și poate fi parcurs în aproximativ două ore, cu opriri dese. Pentru că, așa cum bine știm, pauzele lungi și dese – cheia marilor succese. O să-ncălecăm pe-o șa și-o să vă spunem povestea orașului de pe Mureș, născut acum aproape o mie de ani.

Rezervă un tur pe două roți folosind formularul de mai jos. În cazul în care nu funcționează, folosește pagina de contact a site-ului.

There are no services available for this day.
<2018> Februarie
Luni
Marţi
Miercuri
Joi
Vineri
Sâmbătă
Duminică
Ian 29
Ian 30
Ian 31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Mar 1
Mar 2
Mar 3
Mar 4
-Available / Disponibil
-Booked / Rezervat
-Unavailable / Indisponibil

Reservation

Please select the days from calendar.
*
*
admin

About

Proiectul Arad Free Tours își propune să promoveze Aradul împreună cu istoria și moștenirea culturală a orașului și dorește să ofere turistului în acest sens un număr variat de tururi gratuite și de calitate. Dorește să promoveze turismul local și să devină un punct de referință pe piața locală de servicii turistice ca o mișcare non profit inovatoare. Dorește să adune în jurul ei toate părțile interesate de turismul local, atât la nivel privat cât și la nivel public și să aducă o contribuție semnificativă la relansarea turismului de calitate în România.