Arad Clean Tours

Arad Free Tours devine Arad Clean Tours. Dacă situația o cere, ne reprofilăm! De patru ani, prin Arad Free Tours, am promovat cu pasiune Aradul, cu istoria și moștenirea sa culturală. Am parcurs împreună cu turiștii trasee pline de povești și ne-am imaginat ce ar fi fost dacă n-ar fi fost… și cum ar fi, dacă n-ar fi…

Am decis puțin să lăsăm imaginația în pauză și să dăm o mână de ajutor, acolo unde acum vedem toți că este foarte mare nevoie: curățenia orașului. Noi, ghizi voluntari din proiectul Arad Free Tours vă invităm așadar la un tur puțin altfel al orașului! Duminică 14 mai, la ora 15:00 ne întâlnim pe platoul din fața Primăriei și facem treabă! Vom parcurge cel mai popular traseu Arad Free Tours, redescoperim frumusețea și secretele orașului, ecologizând zona.

Ne-am bucura să vă alăturați cu mic, cu mare, pentru că este orașul nostru, al tuturor și pentru că suntem convinși că toți ne dorim ca Aradul de astăzi să fie mai curat, mai frumos și cel puțin să înceapă să își vadă imensul potențial turistic.

Vă punem la dispoziție saci de plastic, mănuși, mături, fărașe și promitem să vă împărtășim cât mai multe povești despre locurile pe care ne dorim să le lăsăm în urma noastră „lună și bec”.

Le mulțumim pe această cale tuturor celor care s-au implicat până acum în acțiuni similare, celor care au demonstrat un puternic spirit civic și celor care se străduiesc, zi de zi, să păstreze orașul încă viu. Și, nu în ultimul rând, mulțumim FinProm pentru susținere!

Dacă dorești să te alături evenimentului nostru pe Facebook o poți face aici!

admin

About

Proiectul Arad Free Tours își propune să promoveze Aradul împreună cu istoria și moștenirea culturală a orașului și dorește să ofere turistului în acest sens un număr variat de tururi gratuite și de calitate. Dorește să promoveze turismul local și să devină un punct de referință pe piața locală de servicii turistice ca o mișcare non profit inovatoare. Dorește să adune în jurul ei toate părțile interesate de turismul local, atât la nivel privat cât și la nivel public și să aducă o contribuție semnificativă la relansarea turismului de calitate în România.

Lasă un răspuns